• Doen wat nodig is, maar dan    echt

  • Experimenteer, leer en     verbeter

  • Geen gewone zorg, maar     maatwerk

     

     


Ons hulpaanbod
EvidEndt gaat uit van maatwerk. Dat wil zeggen dat wij de client volgen in wat hij of zij nodig heeft en passen ons aanbod zoveel mogelijk aan op de hulpvraag van de client. Daarvoor hebben wij een divers hulpaanbod gecreeerd om een ieder zo goed mogelijk te bedienen.
Ambulante begeleiding
Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening waarbij een ambulant begeleider naar de cliënt toe komt. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke situatie en gericht op  ontwikkeling met als doel dat de cliënt en/of het systeem weer zelf de regie in handen krijgt. In principe vindt de begeleiding plaats in de thuissituatie. Als dit niet mogelijk is, wordt er gezocht naar een plek waar de cliënt zich veilig en vertrouwd voelt.
Dagbesteding
 
De dagbesteding vindt in principe plaats op onze locatie dagbesteding. Per 1 mei 2019 zijn wij de trotse huurders van het prachtige oude koetshuis van de Maatschap Koninklijke Wilhelminapolder aan de Meestoofweg te Wilhelminadorp. Hier is rust en ruimte om aan de slag te gaan met houtbewerking, werken in de tuin en het verzorgen van de kippen. De dagbesteding vindt in principe plaats op onze locatie dagbesteding.

Zelfstandig Begeleid Wonen
Boven ons kantoor aan de Voorstad 22 te Goes heeft EvidEndt twee plaatsen voor Zelfstandig Begeleid Wonen.